Societatea noastra este o firma de inmatriculari auto ce își desfășoară activitatea în Constantași județul Constanta și vine în sprijinul clienților în domeniul inmatriculărilor auto, transcrierilor auto precum și a altor servicii legate de inmatriculari auto, oferind servicii complete. Obiectivul nostru este acela de a soluționa cât mai repede posibil orice caz pe care îl preluam în legătură cu inmatricularile auto si transcrierea vehiculelor inclusiv modificarea datelor înscrise în cartea de identitate a vehiculului si schimbarea talonului. 

Suna acum:

+40767313237
+40732146935

Inmatriculari auto constanta, acte auto constanta, transcrieri auto constanta
Transcrieri Auto Constanta

Firma noastra de inmatriculari auto va poate reprezenta la orice instituție publica este necesar precum DRPCIV (Poliție inmatriculari), DITL (Impozite și taxe Locale/Primarie)), ANAF, ca să nu fie nevoie sa mergeți nicăieri și astfel sa economisiți

Inmatriculari auto constanta, acte auto constanta, transcrieri auto constanta

Intermedieri Auto Constanta

După ce ne veți preda documentele nu veți mai avea nimic de făcut. Va vom informa de stadiul inmatriculării și veți primi la final documentele de inmatriculare împreună cu plăcuțele cu numerele de inmatriculare definitive. Intermediem vanzari auto pentru un vehicul folosit. Va asteptam la sediul nostru pentru a incheia actele de vanzare-cumparare si de a pregati dosarele necesare radiereii sau inscrierii in circulatie a vehiculului.