Cultura și munca grea ne-a ajutat sa creem : Inchirieri Auto pentru delivery
Este o poveste de succes continuă. Principiile noastre directoare și începutul umil gravitează în jurul onestității și integrității personale. Credem în consolidarea comunităților noastre câte un cartier, deservindu-ne clienții ca și cum ar fi familia noastră și recompensând munca grea. Aceste lucruri sunt la fel de adevărate astăzi ca și când am fost fondați.

Astăzi, rețeaua noastră masivă este cel mai mare furnizor de soluții de transport. Oferim închiriere de mașini , precum și servicii . Suntem acolo atunci când aveți nevoie de noi, cu o varietate larga de modele de masini.

Luăm un rol activ în sustenabilitate, nu numai pentru că este inteligentă pentru afacerea noastră, ci și pentru că credem în a face lumea un loc mai bun pentru generațiile viitoare. Datorită dimensiunii noastre, ne aflăm într-o poziție unică pentru a promova inovația, cercetarea avansată și testarea soluțiilor bazate pe piață.

Inchirieri ford ka si limuzine

Servicii de inchirieri auto ieftin, marca Ford Ka.

De ce ieftin?

Deoarece nevoile unui sofer-deliveriy sau a unei persoane care si-a lasat autoturismul in service si din anumite motive nu detine un alt mijloc de transport pentru deplasarile catre job sau pur si simplu pentru nevoi personale.

De ce doar marca Ford Ka din anii 2000-2006?

Deoarece sunt cele mai economice si fiabile autoturisme cu dimensiuni la exterior minione, dar la interior permite accesul a doi adulti si doi copii far nici o problema,

Au un consum mediu urban de 5-6% combustibil.

Au ca dotari: A/C, geamuri electrice, servodirectie.

In concluzie cu aceste „jucarii” putem oferi pretul minim de pe piata.

Atentie!!!!

Nu dorim sa facem concurenta nimanui, este simplu, noi vemin cu ceva diferit pe piata si dorim sa deservim acea categorie care chiar are nevoie de un autoturism de dimensiuni mici, fiabildar si confortabil pentru cel putin doua persoane, pentru o perioada determinata sau nedeterminata de timp.